2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 9 juli 2012

RESTERANDE DEL AV VECKAN

Vi var bortbjudna ikväll och Fru Nygårds presenterade en bubblare till gårdagens lista över presenter med begränsat värde (bäst att lägga till att vi snackar ekonomiskt värde här), nämligen finaste rapsolja med smak av ramslök. Vänligen notera detta som ett appendix till gårdagens inlägg. Tack på förhand.

Resterande del av veckan i korthet:

Tisdag: Fru Nygårds ska gå på pizzeria i Sjöbo. Lyxlirare.
Onsdag: Ovan nämnda fru och jag ska åtnjuta 40-årspresent genom Moliere och Den Inbillade Sjuke. Korg med middagsmat kommer tillhandahållas medan vi själva tar med tillbörlig dryck. Är det för mycket med en låda vin delat på två?
Torsdag: Konsert på lokalt belägen lokal. Johan Örjansson Band. Det är fortfarande ett av den svenska pophistoriens sämsta bandnamn (i konkurrens med Gert-Johnnys) men lyckligtvis håller musiken högsta kvalitet.
Fredag: Börjar jag med en förmiddagsrunda golf. För mig gäller bara pay and play, det riktiga golfandet överlåter jag vederlagsfritt till friherrar, godsägare, lottomiljonärer, diverse löst adelsfolk samt andra högdjur. På kvällen är det inritat grillning hos Kusinbrorsan med familj. Kan som vanligt sluta hur som helst, men sätt hellre en peng på att vi har übertrefvligt i största allmänhet än att nån avslutar kvällen med att springa runt tomten med kallingarna på huvudet.
Lördag: Förmodligen i Malmö med omnejd, lite oklart i skrivande stund. Sätt inte några pengar på att det figurerar några kallingar i kombination med ej vederbörligt brukande här heller. Särskilt inte som någon ohelig förening med fredagens högoddsaktiviteter.
Söndag: Vilodag. Vad annars?

Vad ska ni göra då?

Inga kommentarer: