2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

tisdag 11 september 2012

KORT VARNING


Idag är en sån där körig dag som gör att det inte finns så mycket tid över till att skriva det hundrade inlägget på den här datawebbplatsen. Därför blir det lite kort om några saker som kan vara bra att akta sig för i vardagen:

* Avokado. Det hörs på namnet att det här inte är bra. Skaparen (vem det nu är, personligen är jag inte inne på hen de kallar Gud) stavade med största sannolikhet fel på advokat, hällde på grön färg och betedde sig allmänt onyktert.

* Soltorkade tomater. Den som skapade tog fram en prototyp de kallar tomater. Det är inte helt omöjligt att hen även spånade fram ett utkast till solen. Tro mig när jag säger att hen under inga som helst omständigheter instruerade någon att lägga tomaterna för att torka i solen. Vem som än kom på soltorkade tomater hade utan tvekan kalasat på jästa produkter från ett helt äppelmusteri.

* Frisyrer från 80-talet. Ännu en produkt av människans allmänt dåliga smak och bristande sunda förnuft. De torkas med fördel i solen även om den genomsnittliga tidstypiska frillan såklart ska fönas för sämsta resultat.

Om du undviker ovanstående fällor i din vardag har du en bra grund att stå på. Tack för din uppmärksamhet.

Inga kommentarer: