2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

tisdag 6 november 2012

HELLO AFRICA

Man kan nästan tro att jag ska åka till Sydafrika så mycket attiraljer som införskaffats den senaste veckan. Eller vad sägs om:

* Nya vinterskor. Helt värdelöst med tanke på vädret i Sydafrika. Det är lite oklart hur tankarna gick där, men de är väldigt snygga och praktiska.

* Gymbyxor. På nätet såg det ut som om brallorna skulle passa som hand i skinnhandske för en game drive i gryningen. Passar bättre på gymmet faktiskt.

* Skidhandskar. Förmodligen också för varma att ta med sig på en tolvtimmarsflygning. Men det var tre till priset av två på den där sajten på datawebben och då får man ju tänka lite utanför postlådan.

* Ett helt freakin apotek. Det var förstås apotekschef Fru Nygårds som kom hem med det. Borde funka lika bra i södra Afrika som var som helst bara det finns tillräckligt med plats i väskan för den lilla drogansamlingen.

* Hörlurar. De håller en hel annan klass än skid- och gymkläder. Snygga är de också:



* Vattentäta sandaler. Eller hur? Mig kan man ju fan sälja på vilket skit som helst. Men de är sköna. Och de passar trots att jag inte provade dem först (det är ju så förtvivlat svårt när det är november och de enda som saluför dylikt är affärer på det häringa internet).



Det här ska nog gå bra. Jag packar hela rasket i en zebra och håller tummarna för att den kommer genom tullen oskadd.

 


Inga kommentarer: