2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 17 december 2012

EFTERLYSNING

Känner du månne hen som har författat och utformat den här instruktionen?
 
WARNING: Insanity hazard
 
 
Då får du mer än gärna påkalla vederbörandes uppmärksamhet och be hen att fixa de undermåliga anvisningarna. Insisterar människan på att det inte är något fel i dem så ta då hemskt gärna tillfället i akt att påpeka att hen saluför en defekt produkt. Eller i alla fall en produkt med ett målnät som är gjort för att skapa skilsmässor, vansinnesutbrott och stukade tummar.
 
Om någon nu till äventyrs undrar över signalement på hennen som vi söker här tar jag det för inte helt osannolikt att något av följande attribut kan ta oss ett steg närmare förövaren (med början i en tämligen vid beskrivning för att sedan snäva in mot mer specifika egenskaper):
 
1. Ingenjör med ett oproportionerligt optimistiskt sinne.
 
2. Förvånansvärt stor diskrepans mellan verklighetsuppfattning och det skrivna ordet (och det ritade målnätet).
 
3. Förhållandevis lite hjärnkapacitet för att vara ingenjör (svårt att se från utsidan, men ett tips är att fråga vederbörande vem som fick nobelpriset i fysik här för leden).
 
4. Ser förmodligen lite pank ut. Det blir inte många sekiner på banken för dylika konstruktioner.
 
5. Har blå polo, bruna chinos, snow joggers, för långt nerdragen blå mössa i samma nyans som polon och för att toppa anrättningen kan man se nätmönstret på nätbrynjan under nämnda polo. Heter antingen Per-Åke, Eva-Lena eller Knut-Astrid.
 
Mycket mer hjälp än så går inte att uppbringa. Om ingen hittar skurken med de beskrivningarna kallar jag in Dupond och Dupont. Och när ni ändå håller på, kan ni vänligen vidga sökningen att omfatta den blixtrande pappskallen som uppfann den här grejen:
 
 
Till en början trodde jag att vi hade att göra med en rosa pedal steel guitar. Tydligen ett felaktigt antagande. Uppenbarligen har det nåt med pyssel att göra. Fullständigt obegripligt. Det är inte helt otänkbart att hen med den blåa polon har varit inblandad här också. Den som tar in polomänniskan kör även ett korsförhör om den hopfällbara pedal steelen och rapporterar till mig. Capisce?
 


Inga kommentarer: