2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 27 augusti 2012

APPENDIX BYPARLÖR


Gårdagens byparlör lämnades dessvärre ofullständig. På förekommen anledning presenteras därför - på vecka 35s första dag - som sig bör, ett appendix. Pass på:

Ska vi spela Mario Kart nu? Med vi menas i det här fallet pappan. Det blir samma respons som för hårbollen för det mesta men ibland faller pappan till föga. Det blir ju ändå han som spelar och Lilla Sektionen som tittar på. Och kommenterar. Live 'n direct så att säga. Måste upplevas. Kanske inte de mest inspirerande tillropen mänskligheten har hört.

Mjau. Inget uttryck som behöver memoreras. Kommer inte med på diagnostiska provet.

Jussin. Allt man behöver veta om jussin är att det inte bara bör, utan ska, vara mer yoghurt än jussin i den djupa tallriken när man äter frukost. Omvänt förhållande är inte ok.

Pantomimer. Inget ord man använder i vardagligt tal utan snarare ett tillvägagångssätt som Systersektionen tycker är ett lämpligt sätt att beskriva vad som hänt i förskoleklassen under dagen. Lite som charader fast mer irriterande. I love it vore ett bra uttryck för att beskriva motsatsen till pappans känslor för pantomimövningarna.

Som bekant kan ett appendix inte gärna vara mer omfattande än grundutförandet av parlören. Således är det härmed slut på appendix byparlör.

Inga kommentarer: