2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 9 december 2012

DAGENS HJÄLTAR

Att möta hjältar i vardagen är det bästa. En träffar jag mer eller mindre varje dag. Hon heter Fru Nygårds och riggar och genomför barnkalas för 20 kids. Bara sådär. Eftersom jag träffar några andra hjältar idag har jag bara bidragit med lite städning och den i och för sig vitala biten godispåsekompilation.

Övriga dagens hjältar stavas Ingemar, Anders & Henrik. De gräver, beräknar, återfyller, knackar och värmer. På kort varsel. Vi sitter verkligen i skiten pga diverse omständigheter som är för jobbiga att gå in på här. Förhoppningsvis kommer dagens aktiviteter att få oss nära en lösning. Bara ett par pusselbitar kvar för ett fungerande avlopp. Men vis av tidigare erfarenheter har vi inga avsikter att ropa hej ännu. Återkommer till den biten i framtida inlägg. Nu håller vi ju på och fokuserar på hjältedåd här. Vi är inte bara skyldiga pengar för deras insats utan även ett fett tack och några julklappar.

Tack och lov för människor med stora hjärtan. Och framför allt en fru med ett gudomligt sinne för humor, ett megastort värmande hjärta och ett bländande leende. Ej att förglömma heller är givetvis en Systersektion som somnar lycklig efter ett fantastiskt kalas med de bästa presenterna samt Lilla Sektionen som trots brist på gåvor också sluter ögonen för natten i lyckligt tillstånd. Familjen. Mina hjältar.

Inga kommentarer: